alert attention business-partner calculator cc check close contact conversion-tool couple download envelope file information leaf map-location min money obu pc people person phone picture plus press questionmark satellic satellite search servicepoint truck www
Terug naar lijst

Satellic heeft in de nacht van 3 op 4 December een belangrijke update gelanceerd. Dankzij die update zullen gebruikers van de OBU's van Satellic die een volledig account hebben en hun heffingen post-paid betalen via tankkaart, domiciliëring, of een businesspartner van Satellic van een vlootfactuur profiteren. Vanaf nu zullen ze elke afrekeningscyclus nog slechts drie facturatiedocumenten per betaalmiddel ontvangen voor hun hele vloot:

  • een vlootfactuur van het Waalse Gewest (Sofico);
  • een afrekening vloot van het Vlaamse Gewest;
  • een afrekening vloot in het Frans en een in het Nederlands (verplichting taalwet) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Om dezelfde transparantie te behouden die de facturatie per wagen bood, wordt een overzicht van de afgelegde kilometers en de heffing per voertuig als bijlage bij de vlootfacturen/afrekeningen vloot gevoegd.

Voor meer informatie, zie onze FAQs.