alert attention business-partner calculator cc check close contact conversion-tool couple download envelope file information leaf map-location min money obu pc people person phone picture plus press questionmark satellic satellite search servicepoint truck www

U moet de OBU (evenals de batterij, de kabel en de zuignappen) in goede staat terug inleveren om uw waarborg teruggestort te krijgen op de bankrekening die u heeft vermeld. Gelieve te noteren dat Satellic uw waarborg binnen de 30 dagen na ontvangst van de aangeleverde OBU terugbetaalt.

Hoe moet uw OBU eruitzien als u hem terugbrengt aan een servicepunt? (foto hieronder)
- OBU in goede staat,
- Batterij zit in de OBU,
- De 4 zuignappen bevestigd op de OBU,
- Kabel rond de OBU,
- de rode zegel in de rechter benedenhoek van de OBU is niet verbroken (zie tweede foto)

Gelieve de OBU NIET in de plastic blisterverpakking te steken!

OBU in goede staat

Opgelet!
U kunt uw OBU hetzij via de Road User Portal, hetzij via een Service Punt teruggeven.

- Als u uw OBU via een Service Punt wilt inleveren, raden wij u aan om onze "Service punt handleiding" te lezen. Uw waarborg zal teruggestort worden nadat de OBU (met batterij, kabel en zuignappen) in goede staat ontvangen werd en indien een geldig bankrekeningnummer (IBAN en BIC) opgegeven werd aan het Service punt of in de RUP.Uw OBU wordt automatisch gedeactiveerd wanneer hij wordt ingeleverd aan een Service Punt.

- Als u uw OBU via de Road User Portal wilt inleveren, moet u eerst op de Road User Portal inloggen en het inleverproces volgen. Aan het einde van dit proces kunt u kiezen of u uw OBU wilt inleveren via uw lokaal postkantoor (zie "Checklist voor een goede verpakking" in de "Wat heeft u nodig? sectie) of via de OBU ophaaldienst. Gelieve te noteren dat het inleveradres beschikbaar is op de Road User Portal. Wij raden u aan om onze RUP Handleiding "On Board Unit teruggeven" te lezen voor nadere informatie.

VASTE INSTALLATIE

Als u koos voor een vaste installatie, mag u de verzegeling van het batterijcompartiment verbreken voor het vervangen van de externe stroomkabel of het verwijderen van de herlaadbare batterij (zie foto hieronder).
U mag de herlaadbare batterij enkel verwijderen indien u hiertoe wettelijk verplicht wordt omwille van veiligheidsredenen (ADR/ATEX transport).

 Verbroken verzegeling batterijcompartiment

OBU OMRUILEN

In het geval van omruiling van een On Board Unit voor een andere, bestelt u een nieuwe OBU tegen een waarborg van 135 euro en volgt u één het teruggave proces dat aan de Service Punt of in de "Service Punt Handleiding" beschreven is. Uw waarborg zal teruggestort worden binnen de 30 dagen nadat de OBU (met kabel en batterij en zuignappen) in goede staat ontvangen werd en indien een geldig bankrekeningnummer (IBAN en BIC) opgegeven werd in de RUP of aan het Service punt.