alert attention business-partner calculator cc check close contact conversion-tool couple download envelope file information leaf map-location min money obu pc people person phone picture plus press questionmark satellic satellite search servicepoint truck www
Terug naar het overzicht
Terugbetaling waarborg en prepaid saldo

Satellic betaalt uw waarborg binnen 30 dagen terug indien de OBU (inclusief de stroomkabel, de batterij en de zuignappen) onbeschadigd ingeleverd wordt, aangekomen is in ons warenhuis en dat u reeds een geldig bankrekeningnummer (IBAN en BIC) heeft ingegeven in de Road User Portal of via een Service Punt. Hetzelfde geldt voor het resterende prepaid saldo.We zullen voor uw gemak en voor een eenvoudigere boekhoudkundige follow-up ook de OBU-ID in de referentie van de terugbetaling vermelden. 

Let erop dat een kwaliteitscontrole zal uitgevoerd worden bij ontvangst van uw OBU. 
Tip! Zorg ervoor dat u uw OBU correct inlevert: lees onze zeer nuttige folder “Levert u uw On Board Unit in? Zorg ervoor dat u niets vergeet!"

Wanneer u een OBU teruggeeft, moet u uw bankgegevens toevoegen op uw account, via de Road User Portal of via een service puntAls u een volledig account heeft, moet u deze bankgegevens (details van de bankrekening waarop u terugbetaald wilt worden) bevestigen voor elke OBU die u teruggeeft. De waarborg zal pas na deze bevestiging worden terugbetaald.

Als u uw OBU  aan een Servicepunt heeft gehaald, en u heeft nog geen volledige account aangemaakt in de RUP, kan u toch ook simpelweg in de RUP (of aan een servicepunt) inloggen -door uw nummerplaat, land en PIN code in te voeren- om uw relevante bankgegevens achter te laten.

Opgelet! De terugbetaling van de waarborg en van het prepaid saldo zijn geblokkeerd totdat er een geldig rekeningnummer van de bank (IBAN  en BIC) ingevoerd is in de RUP of aan een service punt.